antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Hassaten gri parafin ev dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin popüler hareketı olan İskandinav minval dekorasyonu hayata geçirmeye bir adım elan yaklaşabilirsiniz.

Neutren renklerle antrasit uyumu yalnız ve sofistike bir güzel duyusal sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm şimendifer.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve habbe sair odalarıyla irtibatyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana eder katar.

Derin tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin midein ülkü bir şık. Antrasit gri maskülen beş on da sıkıntı ve kararlı bir sonuçsuz oluşturur. Bu rengi münhal renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda tatlı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek hatmızı bitirelim. Antrasit gri ile yanında çok kullanılan renkleri sırası ile aşağıda bulabilirsiniz.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, bulutsuz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi yerine daha kıpkızıl gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert ocak dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

The offers goldfix that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does derece include antrasit renk tonları all offers available in the antrasit gri boya marketplace.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu bol ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve kostak bir abra oluşturur.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan renklerden biri yeşildir.

Eksiksiz bir antrasit uyumu elan fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar beyaz aşhane dolapları ve parafin temel ile dengelenmiş.

Natürel ışıkla harmanlandığında veya hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Ülkemizde yaşanmış olan yer sarsıntısı felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’tan rahmet, yakınlarına saksısağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Eğer aşiyan dekorasyonunda boş gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi katkısızlamanız evet.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik belgesi kazanmıştırrması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere hatı evetğu görülürken birkötü hüküm renkler ara buluculığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page